Johanna Hulkko on Nokialla asuva kirjailija ja kirjoittamisen ohjaaja.
TERVETULOA KOTISIVUILLENI!

Näiltä sivuilta voit lukea uusimpia kuulumisiani. Tällä hetkellä kirjoitan lastenkirjasarjaa ja aikuisten romaania. Lisäksi työskentelen kirjoittamisen ohjaajana.

25.5.2018
Ihana Maija
Ihana Maija on ilmestynyt! Kirjan teksti sai kunniamaininnan Kariston kuvakirjakilpailussa viime vuonna, ja kuvittajaksi saatiin loistava Marjo Nygård.

Tämä kirja on tehnyt minut todella iloiseksi. Marjon kuvitus on niin upea, että olen lisännyt kansikuvan tietokoneeni tervehdysnäytöksi. Maijan suloinen nassu toivottaa joka aamu iloisesti tervetuloa töihin.

Työskentelen tällä hetkellä Suomen Kulttuurirahaston apurahalla, mikä on hieno etuoikeus. Kirjoittaminen sujuu hyvin. Kesemmällä ilmestyy seuraava kirjani Geoetsivät ja Linnavuoren lurjus, joka on jo sarjan yhdeksäs.

Muita viime aikojen iloisia tapahtumia on ollut Väinö Riikkilä -seuran myöntämä Laivakello-palkinto, jonka sain 2017. Perusteluissa sanottiin mm. "Yksi kirjallisuuden lukemisen perimmäisistä tarkoituksista on oppia elämästä, saada rakennusaineita omaan elämään. Laivakello-palkinnon saajan Geoetsivät-sarja ohjaa lapsia lempeästi ymmärtämään aikuisuutta, ystävyyttä ja elämää yleensä."

Mukavaa kesää kaikille!